Year in Search 2019

Voorwaarden

  1. Google Belgium NV is de aanbieder van deze website www.yearinsearch.be.
    Google Belgiƫ NV
    Etterbeeksesteenweg 180, 1040 Brussel
    Onderneming/VAT nr. 0878.065.065.378
  2. Deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Uit deze website en de inhoud ervan kunnen geen rechten worden afgeleid.
  3. Deze website en de inhoud ervan worden beschermd door onze intellectuele eigendomsrechten en die van onze licentiegevers. U mag deze website alleen gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciƫle doeleinden. Elk ander gebruik is onderworpen aan onze voorafgaande schriftelijke toestemming.
  4. Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google LLC die het verkeer op de website meet en rapporteert. Als aanbieder van deze website ontvangen wij alleen geaggregeerde statistische informatie over uw webactiviteit. Wij verwerken deze informatie als verwerkingsverantwoordelijke voor statistische doeleinden en voor het beheer en de verbetering van deze website, op basis van onze gerechtvaardigde belangen. Voor meer informatie over hoe uw gegevens worden gebruikt in het kader van Google Analytics, zie het privacybeleid van Google. U kunt weigeren om uw webactiviteit beschikbaar te stellen aan Google Analytics door de deactiveringsadapter van Google Analyticste installeren.